Logo KvINL vervangt logo SEI

6 vragen en antwoorden

 


1. Waarom wordt het SEI-logo voor erkenningen vervangen door dat van KvINL?
Sinds de fusie in 2014 zijn alle activiteiten van SEI en KBI voortgezet onder de vlag van KvINL. Met KvINL heeft de installatiesector één loket voor kwaliteitslabels. Een logisch gevolg van de fusie is een eenduidig logo voor de erkenningen.

2. Waar staat het KvINL-logo voor?
Het logo betekent hetzelfde als het SEI-logo. Het KvINL-logo is een bewijs van erkenning op een bepaald werkgebied. Met uw erkenning toont u aan over de juiste kennis en kunde te beschikken. U heeft adequaat opgeleide medewerkers in dienst voor de uitvoering van dit werk. De door onafhankelijke partijen toegekende erkenning geeft de opdrachtgever duidelijkheid en vertrouwen. Daarmee heeft het KvINL-logo een belangrijke toegevoegde waarde.

3. Hoe laat ik zien waarvoor mijn bedrijf erkend is?
Anders dan het SEI-logo wordt het KvINL-logo gebruikt samen met één of meer pictogrammen. Een pictogram geeft aan op welk werkgebied uw bedrijf erkend is. Kijk voor alle erkenningen en de bijhorende pictogrammen op kvinl.nl onder erkenningsregelingen.

4. Wat kan ik doen met het KvINL-logo?
Het KvINL-logo kunt u gebruiken voor onder meer briefpapier, visitekaartjes, offertes, bedrijfsauto en uw website.

5. Ik heb een SEI-logo. Wat doe ik daarmee? 
Heeft u een SEI-logo, dan nodigen wij u uit dit logo te vervangen voor het KvINL-logo. Het is niet de bedoeling u op kosten te jagen. Vervang het SEI-logo pas wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe voorraad briefpapier bestelt. U kunt het KvINL-logo met bijbehorend pictogram(men) opvragen bij Elize van Til via e.vantil@kvinl.nl. U krijgt bestanden in de juiste resolutie, geschikt voor drukwerk.

6. Is het SEI-logo nog geldig?
Het SEI-logo blijft dit jaar zijn geldigheid behouden. Het wordt echter niet meer verstrekt aan nieuwe erkende bedrijven. Op den duur zal de markt meer bekend zijn met het KvINL-logo en is het SEI-logo gedateerd.