Nieuws

03 april 2019

Ter kritiek: BRL9500 Energieprestatieadvisering W en U, ISSO-publicaties 75.1 en 82 en BRL9501

lees meer >>

21 maart 2019

Onze nieuwsberichten staan voortaan op InstallQ.nll

lees meer >>

Alle nieuwsberichten >


Aanmelden nieuwsbrief

Naam

E-mailadres


 

 

ERKENNEN VAN VERWORVEN COMPETENTIES (EVC)

U bent een technisch beheerder met de nodige ervaring in de installatietechniek. Onder uw leiding worden installaties aangelegd en vindt onderhoud plaats. U stuurt monteurs aan en bent verantwoordelijk voor het eindresultaat. Voor uw opdrachtgevers heeft u altijd een passende oplossing klaar. Kortom, u heeft het nodige in huis. Dat weet u en dat weet uw (eventuele) werkgever. U bent naar uw huidige functie toegegroeid, heeft zich door het volgen van cursussen wellicht bijgeschoold en het ontbreekt u niet aan ervaring, maar……………… u heeft geen diploma dat voldoet aan de eisen voor technisch beheerder.

Kenteq heeft samen met KvINl voor de SEI-erkenning het instrument "Erkenning Verworven Competenties" (EVC) ontwikkeld. Voor meer infomatie over het instrument EVC Technisch Beheerder, klik hier.

Quickscan
Is een EVC-traject zinvol voor u? Dat kunt u eenvoudig beoordelen via de EVC-Quickscan.

 

 

 

AANMELDEN

Wilt u zich na de Quickscan aanmelden voor het EVC-traject, neem dan contact op met Stichting Kenteq (088 – 444 99 00 / serviceteam@kenteq.nl) of vul en stuur het formulier in. Het ingevulde formulier stuurt u naar:

Stichting Kenteq o.v.v. EVC technisch beheerder, Postbus 81, 1200 AB HILVERSUM

Nadere informatie
Stichting Kenteq is elke werkdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar voor vragen en informatie over technisch vakmanschap (088 – 444 99 00 / serviceteam@kenteq.nl).

Kosten
Voor een overzicht van de disciplines en prijzen voor  EVC technisch beheerder klik hier.